Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Sportsmakker arrangerer Danmarks sjoveste idrætsfestivaler

Sportsmakker har en mission om at lave Danmarks sjoveste idrætsfestivaler for jer!

Idræt er for ALLE og det skal være SJOVT, derfor vil Sportsmakker skabe Danmarks sjoveste idrætsfestival, hvor alle kan være med. Idrætsfestivalen er 3-4 dage med spændende og udfordrende aktiviteter, hyggelig festivalstemning og en masse oplevelser med familie og venner. Idrætsfestivalens indhold bliver skabt ud fra områdets potentiale og idrætstrends og de lokale foreninger vil under festivalen stå klar til at instruere samt motivere den enkelte udøver til at prøve kræfter med og konkurrere i de forskellige idrætsgrene på alle niveauer. Et af målene med idrætsfestivalen er desuden at motivere og vejlede deltagerne i en hverdag med mere idræt.

Missionen er at skabe en idrætsfestival, hvor motions- og sportsglade familier kan motiveres til at dyrke mere idræt i hverdagen og dermed opnå en sundere livsstil og familieforhold. Gennem tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, vil Sportsmakker skabe den optimale ramme for at dyrke idræt på alle niveauer.

Der er fire klare missioner: 

1. Skabe uforglemmelige idrætsoplevelser.
2. Samle og motivere familier til at dyrke mere idræt.
3. Øge sundheden i det respektive område.
4. Samle og styrke foreningerne i området.

Er det din kommune der skal have glæden af den næste idrætsfestival?