Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Se det kompetente hold, der er klar til at være din makker

Om

Sportsmakker er et professionelt konsulent team, der har stærke kompetencer indenfor idræt, foreningsliv, trivsel og teamudvikling.
Vores kerneopgaver er idrætsfestivaler, teambuilding og konceptudvikling. Vi står altid klar for at skræddersy noget særligt for dig, din virksomhed eller forening.

 

Mission

Sportsmakker har en klar mission om, at skabe uforglemmelige idrætsoplevelser, der samler og motiverer virksomheder og familier til en sundere livsstil. Vores mission er derfor at være din foretrukne makker til en aktiv hverdag.

 

 

Værdier

Det skal være sjovt at være aktiv. Det er hovedingrediensen i vores projekter, samtidig er vi alle idrætskyndige, der ikke accepterer at gøre noget halvt. Derfor er det vigtigt for os, at du mærker vores ånd i det arbejde vi leverer.

 

Herunder kan du se det kompetente team, der står klar til at hjælpe dig

Jess Jacobsen

Jess Jacobsen

Den ældste og dermed den klogeste

Jess er jernmanden der uden, at blinke kæmper sig igennem den ene udfordring efter den anden. Hans CV booomer af forskellige aktiviteter! Han har undervist i elitesvømning, lavede et utal af aktiviteter for børnecentre, skoler og foreninger. Jess har derudover siddet i diverse bestyrelser, hvor han har været med til at konceptudvikle aktiviter. Jess bliver snart far og denne rolle testes på de unge knejter i Sportsmakker, som han med kærlighed holder på plads.

#NicetoKnow: Jess drikker ikke altid kaffe.

Michael Mark

Michael Mark

Alt mulig manden

Michael er Sportsmakkers alt mulig mand. Det er ham som du vil møde, hvis du er så venlig at banke på vores dør eller give os et kald.
Han er manden, der startede Agger Athlon og gjorde sig selv til guru for frivillige, ved at vinde “Gør det muligt” prisen til DRs sports galla. Derudover har han en forkærlighed for Thy, hvor han har været mentaltræner for Thisted FC, arbejdet som konsulent for nye koncepter eller udvikling af foreninger. Han er altid klar på en snak og lytter gerne til jeres input.

#Nicetoknow: Michael snakker meget og du må gerne stoppe ham

CV

CV

Fomand og stifter af idrætsfestivalen Agger Athlon
Bestyrelsesmedlem Team Tvilling
Bestyrelsesmedlem WalknRoll

Vinder af DR sportsgalla “gør det muligt prisen” 2015
Nomineret til årets nordjyde 2018 ved Tv2 Nord