Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Sportsmakker er med ved bordet, når Danmarks sjoveste idrætsfestival skal arrangeres

Sportsmakker sidder med ved bordet og er med til at planlægge “Danmarks sjoveste idrætsfestival”. Konceptet er ved at blive udbredt, til hele landet og vi forventer at kunne præsentere det i 3 kommuner i 2018.

Men hvorfor er Agger Athlon så fedt og en god idé?
Agger Athlon er tre dages sportevent for sportsglade familier og andre – uanset niveau. Der er mulighed for at dyrke det du elsker allermest, og udfordre dig selv på nye discipliner. Du vælger helt selv hvilke der har din interesse.
Agger Athlon samarbejde med det lokale foreningsliv og har derfor også dygtige instruktører inden for hver sportsgren, så er du ny, får du den bedste introduktion, og er du garvet, kan du lære nye tricks.
Du kan dyste i surf, svømning, SUP surf, Skydning, løb, Triathlon, Duathlon, landevejscykling, Havkajak, MTB og meget mere.
Hos Agger Athlon kan du altid gratis leje udstyr, hvis du ikke selv har det.
Det hele foregår i og omkring Agger i Nationalpark Thy, tæt på både fjord, hav og smuk natur.

Igennem eventen konkurrerer du på tværs via et pointsystem. Der er mulighed for at vinde flotte præmier ved at samle point gennem weekenden – som enkeltudøver og som gruppe.

Foreningerne som er en del af Agger Athlons foreningsnetværk har nogle gode aktiviteter i gang, som hver især tiltrækker nye medlemmer.  Gennem idrætsfestivalens foreningsnetværk kan vi danne en fælles motivation for at alle foreningerne arbejder og skaber aktiviteter med hinanden frem mod idrætsfestivalen, hvilket sætter et helårligt præg på områdets idrætsvaner.
Der ses også en tendens til at de deltagende foreninger har oplevet en vækst i medlemstallet.