Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Sportsmakker afholder sjove mini idrætscamps for børn og unge i skøn natur

Agger Athlon minicamp for børn og unge

Sportsmakker tilbyder også aktiviteter i sommerferien, hvor børn og unge kan prøve kræfter med de idrætsgrene som kan opleves på idrætsfestivalerne. 

Sidste år var det Agger Athlon Mini Camp, der bød på friluftsliv, Nye venskaber, en billet til idrætsfestivalen og instruktion.
Idrætscampene er arrangeret og instrueret af dygtige instruktører, som vil skabe en uforglemmelig oplevelse og forberede børnene på den kommende idrætsfestival.

Tilbudet lød således:

Er du til udendørsaktiviteter og overnatning i det fri med venner og nye bekendte. Så tilbyder Agger Athlon to dage, hvor du kan prøve kræfter med mange af de discipliner der er til Agger Athlon, såsom SUP surf, svømning, Kajak, Mountainbike, løb og beachvolley. Foruden disse aktiviteter vil programmet være præget af friluftsaktiviteter som opsætning af lejr samt madlavning i det fri. Ved deltagelse i Agger mini- eller teen-camp modtager du din egen fribillet til Agger Athlon 2016. Prisen inkluderer Agger Athlon Full Pack, T-shirt, Goodie-bag, Aftensmad på ankomstdagen, Morgenmad næste morgen samt udstyr til diverse aktiviteter. Dagen afvikles i samarbejde med dygtige instruktører som har erfaring med disse arrangementer.

Kunne du tænke dig nogle sjove dage i dit område eller at deltage i dette arrangerement, så kontakt os gerne.