Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Sportsmakker hjælper Team Tvilling med opstart af nye afdelinger og er med til at holde gang i hjulene

Sportsmakker er med til at opstarte nye afdelinger for Team Tvilling.

I Sportsmakker er vi stolte over at kunne hjælpe Team Tvilling med at vokse og samtidig være med til at bringe budskabet ud og at man i Foreningen Team Tvilling ønsker at aktivere handicappede i almen sport og nedbryde tabuer omkring det at være handicappet.

I Team Tvilling stræber man efter at sprede glæde og livsenergi hos handikappede, møde dem i øjenhøjde og lade dem deltage i sportsaktiviteter på lige vilkår med personer uden fysiske handikap. For Team Tvilling handler det om at nedbryde den berøringsangst, som mange mennesker har over for handikappede. Vi vil vise almindelige mennesker, gennem rummelighed og ikke mindst åbenhed, at det ikke er forfærdeligt at være handikappet. Der er en masse sjov og glæde i livet, og det opnår vi sammen.

Når Foreningen Team Tvilling deltager i diverse løb landet over, er det for at vise og inspirere andre til at gøre det samme, og tro på at det er muligt. Tro på, at det trods udfordringer er okay at sætte sit mål højt og gå efter det.

Formålet når Team Tvilling er samlet

I Team Tvilling bestræber man sig på at give medlemmerne, såvel de handikappede som foreningens aktive sportsudøvere, en masse førstegangsoplevelser, udfordre deres måde at se sig selv på og afprøve grænser – sammen ser vi muligheder frem for begrænsninger.

Til trods for at det endelige mål kræver utallige træningstimer, så vi sammen kan gennemføre et marathon, en svømme konkurrence, et cykelløb, eller en Ironman, så er det i høj grad det sociale aspekt, der har foreningens fulde fokus. For os handler det om at nå målet på en sjov og umiddelbar måde, gennem god energi, hvor alle er ligestillede.