Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sportsmakker.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Sportsmakker er med til at udvikle events - WalknRoll er kommet for at blive en succes

Sportsmakker er ansat som Eventansvarlig til WalknRoll, der er et velgørenhedsevent for foreninger der støtter handicappede i hverdagen

WalknRolls vil give alle, uanset handicap, muligheden for at gå eller rulle en tur i Thy´s fantastiske natur. Der bliver mulighed for at gå eller rulle flere forskellige ruter, som alle er handicapvenlige, nemlig 1,5 km, 3 km og 5 km. Tempoet bestemmer du selv, det gælder nemlig ikke om at komme først, men om at give organisationer og foreninger der støtter handicappede opmærksomhed, hvilket er Scleroseforeningen og Ulykkespatient foreningen i år 2017.

Eventet er placeret i Agger, da man her har Danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Lone og Peter var initiativtagerne til at handicapstien blev lavet i Agger, hvor Knud åbnede den ved at være en af de første de kørte på den.

WalknRoll er åbent for alle, om du er kørestolsbruger, gangbesværede, kvinde eller mand er ligegyldigt, bare du ønsker at gå for en god sag.

 

Har du en idé til et nyt event som du mangler nogle specialister til at styre eller ønsker du vejledning, så kontakt os gerne, vi elsker at snakke.